ONZE ARRANGEMENTEN – AANBIEDINGEN

Alleen via deze website te boeken!

ONZE SEIZOENSARRANGEMENTEN

Op Texel valt zo veel te proeven en te ervaren, dat past gewoonweg niet in vier seizoenen. Daarom hebben wij er zes. Zes seizoenen met ieder zijn eigen sfeer èn een passend arrangement. Seizoensarrangementen zijn onze scherpst geprijsde arrangementen op internet. Vanwege de scherpe prijs is er beperkte beschikbaarheid. Boek vroeg, want vol=vol.

PROEF EN ERVAAR TEXEL ERVARING 

Een culinaire ontdekkingstocht in de Lindeboom:

  • Een driegangen diner op de eerste avond in het Serre restaurant
  • Proeverij van Texelse kaas van Kaasboerderij Wezenspyk en bieren van de Texelse Bierbrouwerij
  • Boekje over Texelse producten
  • Fiets voor een dag

€ 37,50 per persoon

Maak uw verblijf extra aangenaam en boek een Ervaring. Een Ervaring is alleen te reserveren in combinatie met een verblijf van minimaal 2 nachten op basis van logies met ontbijt.

KERST OP TEXEL 

Texel leent zich bij uitstek als bestemming om deze Kerst door te brengen. Lekker weg, maar toch dichtbij huis. Heerlijk uitwaaien op Texel om vervolgens op te warmen met een warm glas glühwein of chocolademelk. Ervaar de schoonheid van het prachtige eiland, bezoek de activiteiten op het eiland en schuif ‘s avonds aan voor een heerlijk kerstdiner.

OUD EN NIEUW OP TEXEL 

Lekker weg, maar toch dichtbij. Overdag heerlijk uitwaaien op Texel en ‘s avonds proostend het nieuwe jaar in. En hoe kunt u beter het nieuwe jaar beginnen, dan met een nieuwjaarsduik op Texel?

Copyright - Hotel Groep Texel - Orange Hotel Marketing
Simple Share Buttons
X