Terras van Hotel de Lindeboom uitgeroepen tot beste terras van de Wadden

Het terras van Hotel de Lindeboom is voor de vierde keer opgenomen in de Terras Top100 van het horecavakblad Misset Horeca. Stond het terras in 2014 nog op de 99e plek, dit jaar hebben ze weten door te stoten naar een 47e plek. Daarmee is Hotel de Lindeboom uitgeroepen tot beste terras van Texel én van de Wadden, iets om trots op te zijn.

De ‘meiden’ van het terras van De Lindeboom

Het juryrapport

Terras Top 100 2015 nummer 47: Hotel De Lindeboom

Op Texel treffen we dit fijne terras van De Lindeboom. Volgens ons jurylid ‘een terras waar je gaat zitten als je er langsloopt.’ Met die stopkracht zit het dus wel goed.

‘Een keurig terras voor een keurige zaak.’ Een vriendelijk medewerkster werkt hier zeer snel en accuraat en vraag of wij nog iets bij de koffie willen. Ze somt op wat er allemaal is en beveelt het sinaasappelgebak aan. En als dat op tafel komt blijkt waarom. ‘Wat een heerlijk en bijzonder vers gebakje’, aldus een enthousiast jurylid. Die nog niet klaar is met zijn lofzang. ‘Zelfs het koekje bij de koffie is lekker en vers en heeft het logo van de firma. Top!’ Helaas gaat het bij het tweede kopje later mis als een collega van de eerste dame de bestelling vergezeld laat gaan van een fiks voetenbadje op het schoteltje. Het mag de pret niet drukken: ‘Wat een fijn bedrijf!’

Een goed terras is een kwestie van aandacht geven. En niet alleen aan de gasten.

Het beste terras van de Wadden

Met plek 47 in de Terras top 100, is Hotel de Lindeboom ook direct uitgeroepen tot het beste terras van de Waddeneilanden. Iets waar ze zeer trots op zijn.

(Van Heeckeren op 49 en Nobel op plaats 64, beide op Ameland).