maart, 2019

15mar(mar 15)17:0017(mar 17)18:00Lindeboom LIVE maart 201917:00 - 18:00 (17) Groeneplaats 14 Den Burg

Meer

Event Details

In navolging van de zeer geslaagde eerste editie in november 2018 dit jaar zowel in maart als in november Lindeboom LIVE. Zoals de naam als zegt livemuziek in De Lindeboom, een heel weekend lang gratis optredens in de Brasserie en de Question Plaza. Van singer-songwriters tot misschien wel een (zoals in 2018) smartlappenkoor, het wordt een muzikaal weekend. Meezingen mag, maar hoeft niet. Hieronder staat het programma (onder voorbehoud).

Vrijdag 15 maart

18:30 uur in Brasserie de Lindeboom: C&R&S+
Ceres is een nieuwe formatie op Texel. C&R&S+ Heeft een groeiend aantal eigen nummers in het repertoire, maar speelt ook covers van bekende Americana bands zoals The Dead South, The Steeldrivers, Carolina Chocolate Drops maar doet ook onverwachte uitstapjes naar de Ierse Folk of country waarbij de eigen americanasound behouden blijft. Een nieuw geluid op Texel met een lach op het gezicht.

20:00 uur in Brasserie de Lindeboom: Artex chansongroep
Zangeres Claudia Reij, als docent verbonden aan Artex, begeleid de chansongroep bestaande uit circa tien Texelse vrouwen. De Chansonsgroep brengt bekende en minder bekende vooral Franse chansons ten gehore. Er komen liedjes voorbij van Jaques Brel (Amsterdam), Michel Fugain (Belle Histoire), Zaz (Je veux), Edith Piaf (Hymne de l’Amour) en vele anderen.

Zaterdag 16 maart

20:00 uur in Brasserie de Lindeboom: Four Tunes
Bestaande uit Irisabella Bakker, Tine van Heerwaarden, Marielle Driehuis en Carla Kersbergen. Een jazzy, pop en vooral swingend repertoire dat de dames vierstemmig a capella zingen.

21:00 uur in Brasserie de Lindeboom: The Stones Sessions
Deze jonge artiesten van eigen bodem duiken vol overgave op alles wat de Stones met zich meebrengen. Verwacht dus een aaneenschakeling van wereldhits als Satisfaction en Beast of Burden, verpakt in een psychedelische Rockshow waar de messcherpe gitaarriffs de boventoon voeren.

13:20 uur in de Question Plaza: Dialectendag: ‘Ollegaar komme hoor!’
De Historische Vereniging Texel organiseert de Noord Hollandse Dialecten dag. Een mengelmoes van optredens, voordrachten, liedje, etc. etc. in verschillende dialecten. Wilt u zeker zijn van een zitplaats geef u dan op via Gerard Kuip 0222-315093 of fam.kuip@hetnet.nl Entree € 7,50 inclusief consumptie.

20:00 uur in de Question Plaza: Oudeschilder Visserskoor
Het Oudeschilder Visserskoor is op 8 maart 1985 als gelegenheidskoortje van visserlui begonnen, op een havenfeest in Oudeschild. Door het blijvend enthousiasme ontstond al gauw een echt visserskoor. Het koor heeft in de loop der jaren 2 cd’s en een dvd uitgebracht. Het repertoire bestaat voor een groot deel uit vissersliederen.  Verder worden ook shanties, liederen over de zee en Texel gezongen. Het koor zingt voornamelijk in het Nederlands. Maar er worden ook liederen in het Duits, Engels en zelfs Spaans gezongen. Het repertoire wordt regelmatig ververst.

21:00 uur in de Question Plaza: The Polderman Brothers
The Polderman broers hebben niet veel nodig om een feest te bouwen. De Texelse broers zijn al jaren een een begrip: ze krijgen in no time iedereen op de dansvloer en verzoeknummers worden zeker op prijs gesteld! Daarmee creëren zij samen een avond voor en van iedereen.

Zondag 17 maart

16:00 uur in Brasserie de Lindeboom: The Stones Sessions
Deze jonge artiesten van eigen bodem duiken vol overgave op alles wat de Stones met zich meebrengen. Verwacht dus een aaneenschakeling van wereldhits als Satisfaction en Beast of Burden, verpakt in een psychedelische Rockshow waar de messcherpe gitaarriffs de boventoon voeren.

Tijd

15 (Vrijdag) 17:00 - 17 (Zondag) 18:00

Locatie

Hotel de Lindeboom

Groeneplaats 14 Den Burg

Organizer

Hotel de Lindeboom

Copyright - Hotel Groep Texel - Orange Hotel Marketing
Simple Share Buttons
X