DEN BURG

Den Burg is het grootste dorp van Texel. Door zijn middeleeuwse ronde stratenpatroon wekt het echter de indruk van een klein stadje. Het grote aanbod aan winkels, variërend van grote bedrijven tot knusse winkeltjes, zorgt voor langdurig winkelplezier. Onderweg komt u wellicht een aantal oude kerken tegen, zoals Kerk de Burght en R.K.-kerk van Den Burg die gewijd is aan Johannes de Doper. Als u daarna wilt bijkomen met een lekker hapje of drankje kan dat in één van de vele gezellige café’s en restaurants van het centrum. Daarnaast zijn er verschillende centrale voorzieningen en faciliteiten in Den Burg gevestigd, zoals een zwembad, bioscoop en VVV-kantoor. Ook worden er het hele jaar door muzikale en culinaire festiviteiten georganiseerd en is er elke maandag een gezellige markt in het centrum. Kortom, u hoeft zich geen dag te vervelen in de hoofdstad van Texel!

“Een heerlijk hotel met diverse mogelijk heden om je te vermaken, met een grootse bediening en uitstekend personeel. Uitstekend Eten en drinken.En goed centraal gelegen in Den Burg en vooral de eigen parkeerplaats is een goede uitkomst.”

Tony Honig

“Uitstekende Service” Mooi hotel gelegen aan dorpsplein. Alles goed verzorgd, ontbijt, vergaderfaciliteit en diner. Mooie kamer en behulpzaam personeel. Voor herhaling vatbaar.

JanAdam2
Copyright - Hotel Groep Texel - Orange Hotel Marketing
Simple Share Buttons
X