Daar staan 'we' dan op plekje 22. Wat een fantastische prestatie van alle medewerkers. Trots!

Hotel Greenside in top-25 van TripAdvisor

Hotel Greenside op Texel staat op de 22ste plaats in de TripAdvisor top-25 van best beoordeelde Nederlandse hotels. Het staat in de lijst met prestigieuze collega’s als The Grand, Hotel Okura, Het Amstel Hotel, Crowne Plaza en De l’Europe. Tripadvisor is de meest invloedrijke reisbeoordelings- en -onderzoekssite. Maandelijks maken wereldwijd 260 miljoen mensen er gebruik van. General Manager Bouke Weber van Hotel Groep Texel: “Deze ranking staat in mijn lijst hopes and dreams.”

83 keer een tien! Wat zijn wij ongelofelijk trots op dit resultaat

Drie-en-tachtig keer een tien. Wat zijn wij ongelofelijk trots op onze mensen!

Hotel Greenside is in de top-25 terechtgekomen en draagt de Travellers Choice Award, nadat ruim 130 gasten het hotel zeer positief beoordeelden. Uit een check van 22 januari blijkt: 83 reizigers bestempelden het hotel aan de rand van De Koog als ‘uitstekend’ en 42 als ‘heel goed’. Acht gasten geven Greenside het oordeel ‘gemiddeld. Eric S. uit Oirschot via Tripadvisor.nl: “Dit is het beste hotel van Texel. Ik ben erg gastvrij ontvangen en kreeg verder een vriendelijke bediening. Ruime en schone kamer. Vriendelijk hotel voor honden. Op een rustige plek. Op loopafstand van het strand. Erg goed restaurant. Prima ontbijt.”

Schermafbeelding-2015-01-22-om-20.38.33

“Dit is het beste hotel van Texel.” aldus Eric. Daarin stond hij blijkbaar niet alleen.

Terras top-100 en Beste Leerbedrijf van Nederland

Hotel Groep Texel waar Greenside en De Lindeboom deel van uitmaken, speelt zichzelf vaker in de kijker met kwaliteitsbeoordelingen. Afgelopen zomer vonden mysteryguests van Misset Horeca dat De Lindeboom een plek verdiende in de Terras top-100. Hotel Greenside, onder leiding van Karin Berger en Gerjan Hebers, schreef geschiedenis bij de Beste Leerbedrijf van Nederlandverkiezing. Hun aimabele samenwerking met leerlinggastheren, -vrouwen en – koks zorgde ervoor dat er voor het eerst sinds dertien jaar een horecabedrijf in de top 3 staat. Greenside greep net naast de eerste plaats. “Dit is een stimulans om het elke dag beter te doen”, aldus Bouke.

Opgenomen in de Top 25 van Nederland. “Deze ranking staat in mijn lijst hopes and dreams.”

Opgenomen in de Top 25 van Nederland. “Deze ranking staat in mijn lijst hopes and dreams.”

Gast terecht gekroond tot koning

Bouke volgt de reizigersplatforms sinds het begin. “Het onderstreept voor mij elke keer weer: het gaat het er niet om wat wij ervan vinden. Mede dankzij de online ontwikkelingen is de gast terecht gekroond tot koning. In ons hotel gaan er ook wel eens dingen niet goed. Maar dan máken we het direct goed. En kijken hoe het de volgende keer wel goed kan gaan. Nu staan we op een toppositie in een toonaangevende ranglijst. Man, ik ben zo ontzettend trots op de medewerkers en het management. 2015 is net begonnen en we hebben de eerste ‘prijs’ al binnen.”

22ste plek

Tripadvisor, dat onlangs restaurantbeoordelingssite IENS overnam, bestempelt jaarlijks – per land, continent en wereldwijd – de 25 best beoordeelde hotels met de Traveller’s Choice Award. In Nederland domineren tien Amsterdamse hotels de top. Hotel Greenside staat op de 22ste plek, net voor het Amstel Hotel in Amsterdam en het Hilton Hotel in Leiden. Grand Hotel Kronenhof in het Zwitserse Pontresina is het beste beoordeelde hotel ter wereld. Er staan geen Nederlandse hotels in de wereldlijst. Bouke (knipoogt): “Nog niet.”

Klik hier voor de hele lijst.