HOTEL GROEP TEXEL

HOTEL GROEP TEXEL

Hotel Groep Texel bestaat uit vier klassehotels op Texel. Elke levensgenieter, eilandliefhebber of gast uit de zakelijke hoek voelt er zich thuis. Zijn het de moderne faciliteiten? De ruime kamers met een vleugje wellness? Of de restaurants met een creatieve keuken? Wat ons betreft is het de combinatie van kwaliteit en gastvrijheid. Geniet in één van onze vier hotels op Texel.

DUURZAAM ONDERNEMEN

Maatschappelijk verantwoord ondernemen, oftewel niet alleen oog hebben voor winst, maar net zo goed voor mens en milieu, is een kerngedachte van Hotel Groep Texel. Op welke manier dat in onze bedrijven tot uiting komt, zetten we graag voor u op een rij.

WADDENGOUD

Restaurant Wambinge in De Koog en de restaurants van De Lindeboom in Den Burg, Brasserie De Lindeboom en Het Schoutenhuys, doorstonden de keuring van de controleur en mogen sinds een paar weken Waddengoud uitdragen.

 

VOORKEUREN VAN MELVIN

De kleurrijke chef-kok Melvin van Sambeek van restaurant Wambinge (Hotel Greenside) balanceert tussen solide herkenbaarheid en verrassingen.

 

VACATURES HOTEL GROEP TEXEL

Zie jij jezelf al werken op de ‘Parel van de Wadden’? Hotel Groep Texel biedt een collegiale werkomgeving, een goed salaris, diverse doorgroeimogelijkheden, cursussen en niet in de laatste plaats een bedrijf waar je trots op kunt zijn.

 

Copyright - Hotel Groep Texel - Orange Hotel Marketing
Simple Share Buttons
X