Nieuwsbrief februari 2019

Voorjaar op Texel

We hebben op het eiland de afgelopen maanden niet stil gezeten. Integendeel, we hebben de boel opgeruimd en waar nodig vernieuwd. En terwijl de natuur zich langzaam hersteld van de winterslaap, staan wij ook weer klaar voor een nieuw seizoen.

Kijken naar Lepelaars

Het vroege voorjaar bij Hotel Greenside

Dat het niet alleen in de zomer goed toeven is in de duinen en op het strand, weten we bij Greenside natuurlijk al jaren. Daarom bieden we een arrangement speciaal voor de vroege voorjaarsgasten. Want wat is er mooier dan door de duinen banjeren, op zoek naar de eerste lepelaars, en dan na afloop bijkomen in onze eigen wellness? Of, als het weer toevallig eens niet mee mocht werken, een echt Texels biertje met bitterballen in het Grand Café? We doen er een plattegrond van Texel bij, zodat u niet kunt verdwalen terwijl u geniet van al het moois dat ons eiland ook juist in dit seizoen te bieden heeft.

Op de zolder van Hotel Prins Hendrik

Prinsheerlijk slapen

Bij Prins Hendrik wordt al weken hard gewerkt aan de nieuwe kamers, waarvan de contouren inmiddels zichtbaar zijn. De kamers komen op de tweede verdieping en bieden een nog mooier uitzicht dat de al bestaande kamers. Het is daarom zeker de moeite waard die paar extra treden omhoog te klimmen en een kamer onder de dakbalken te boeken, Helaas alleen voor gasten die goed ter been zijn, want het hotel beschikt niet over een lift. Om die reden zijn de kamers op de bovenste etage ook huisdiervrij. Honden hebben doorgaans een hekel aan traplopen. Een impressie van de nieuwe kamers vindt u op onze Facebookpagina.

Singalong in het 3e weekend van maart

Lindeboom live op herhaling

Van Visserskoor tot de Stones, van Franse chansons tot de Polderman Brothers, op de tweede editie van ons eigen festival Lindeboom Live is weer van alles te beleven. Twee dagen lang bruist het in de Question Plaza en de Brasserie van leven. Nadat de eerste editie in november een groot succes bleek, besloten we dit (gratis toegankelijk) festival een vervolg te geven. Iedereen is welkom om vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 maart. Het wordt een programma met alleen maar hoogtepunten, met als bijzondere voorstelling de Noordhollandse dialectenmiddag op zaterdag. Zie ook www.hotelgroeptexel.nl/evenementen.

Lekker in het ‘luwtje’ van de bosrand

Ontbijt op bed of op uw terras

In De 14 Sterren aan de bosrand is te merken dat de winter voorbij is, We leggen de laatste hand aan het winteronderhoud van het hotel, de goten zijn schoon, het schilderwerk gedaan en langzaam worden de bomen weer groen. Nog even, en het hotel ligt weer onzichtbaar verscholen, maar ook voor die tijd bent u van harte welkom, wat vanaf 1 maart zijn we helemaal open. Wist u trouwens dat veel kamers over een tussendeur beschikken, zodat u twee kamers bij elkaar kunt boeken? Handig voor als u met een gezin komt, of met goede vrienden. En dan gezellig samen ontbijten, want ontbijt wordt altijd op de kamer gebracht.

Bungalowpark Prins Hendrik, een oase van rust

Laat ons u deelgenoot maken van onze rust

Alle ingrediënten voor een prachtige vakantie zijn voorhanden. Ruime tuinen. Bomen. De service. De gastvrijheid. De Waddenzee (Wereld erfgoed), met intieme strandjes, een prachtig uitzicht en prachtige fiets- en wandelpaden op een steenworp afstand. Een speeltuintje voor de kinderen. Veiligheid en rust. Reserveer deze week een verblijf tussen nu en 18 april en u krijgt 50% korting op het ontbijt in het restaurant van Prins Hendrik.