Nieuwsbrief November 2018

Maak ook van november een onvergetelijke maand. Wist u dat de stagiaires van Hotel Greenside een eigen kamer hebben? En dat Hotel de 14 Sterren van 4 november tot 21 december een korte pauze heeft ingelast? En dat november een uitstekende tijd is om naar Texel te komen? Dit en meer leest u in deze nieuwsbrief.

Wild & Wijn bij Prins Hendrik

Boek nu een kamer en betaal slechts € 47,50 voor het diner

In Waddenrestaurant Prins Hendrik houden we zaterdag 1 december een wild- en wijnproeverij. In samenwerking met wijnleverancier Wijnimport Bart hebben we een 4-gangen wildmenu met bijpassende wijnen samengesteld. Per gang bieden we steeds twee verschillende wijnen, die met tekst en uitleg worden geserveerd. Deelname aan deze bijzondere avond kost € 67,50 per persoon, inclusief wijn (uiteraard), tafelwater en koffie of thee met friandises na afloop. Opgeven kan via tel. 0222-363020 of e-mail info@prins-hendrik.nl. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij. Na het wilddiner gaat onze chef hard aan de slag voor het kerstmenu. Ook dat belooft iets bijzonders te worden.

Lindebooms Live

De eerste editie van een gratis festival

Vorig jaar kwam er een einde aan Struûn, het gratis muziekfestival dat eind november werd gehouden. Dat vonden we zo jammer, dat we dit jaar zelf met een kleine versie komen. Het wordt een geweldig weekend, met singer-songwriters, bands en zelfs een smartlappenkoor. Meezingen mag, maar hoeft natuurlijk niet. Hoe dan ook, op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 november zijn de zalen van De Lindeboom vol muziek. Een extra reden dus om Texel in november te bezoeken. In De Lindeboom hebben we geen plek meer, maar u kunt vast nog wel terecht bij een van onze andere hotels. Voor een compleet programma van de eerste editie van Lindeboom Live klik op de link.

Kerst in de 14 Sterren

Vrede op aarde, ook in de Worsteltent!

Ook dit jaar biedt Hotel de 14 Sterren weer een Kerstarrangement aan. Het is een zeer volledig arrangement geworden van 3 dagen (2 nachten), met aankomst op maandag 24 of dinsdag 25 december. Zo komt u tijdens de kerstdagen volledig tot rust in een van onze comfortabele hotelkamers aan de rand van het bos. Dineren doet u in de gezellige en sfeervolle Worsteltent, gevestigd in een meer dan 300 jaar oude boerderij, waar we een speciaal 4-gangen kerstmenu serveren. Ook het ontbijt serveren we in kerstsfeer en een sfeer verhogend glaasje Glühwein hoort er natuurlijk ook bij. Klik hieronder op de link om te boeken.

Drie stagiaires bij Hotel Greenside

Tot begin volgend jaar kunt u ze bij ons tegenkomen

Erica, Jennifer en Sherinda lopen stage bij Hotel Greenside. Erica (20) komt uit Renkum en zit in het derde leerjaar Manager Ondernemer Horeca op de Vakschool in Wageningen. Als hobby bestudeert ze wijnen. Erica geniet vooral van de combinatie van bediening en receptie. Jennifer (17) komt uit Vianen en zit in het tweede leerjaar Facilitaire Dienstverlening bij het ROC Midden Nederland. Zij vindt het indelen en aansturen van het huishouding-team een uitdaging en doet aan Diamant Painting. Sherinda (18) komt van Texel, uit Den Hoorn, en zit in het derde leerjaar van de opleiding Horeca Ondernemer Manager bij het Horizon College in Heerhugowaard. Ze vindt de receptie zeer interessant en doet graag leuke dingen met vriendinnen.

Sinterklaas op Texel

Aankomst in Oudeschild op 17 november

De haven van Oudeschild ziet zaterdag 17 november zwart van de mensen, als Sinterklaas op het eiland aankomt. Met de boot, over zee. Een prachtige traditie, waar we zelf ook altijd graag bij zijn. Alle aanwezigen zingen uit volle borst de bekende Sinterklaasliedjes mee, op live muziek van het Texels Fanfarecorps. Het is een beetje de Nederlandse intocht, maar dan in het klein. Natuurlijk staan de kleintjes vooraan, in de hoop dat ze de Sint van dichtbij zien, maar ook de grotere kinderen genieten altijd volop. En wees gerust, ook kinderen die op vakantie zijn, mogen hun schoen zetten. Sint weet ze altijd wel te vinden.

Wilt u op de hoogte blijven? Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief via: info@hotelgroeptexel.nl