Nieuwsbrief september 2020

Op Texel ontmoetten we afgelopen zomer een interessante mix van mensen. Griekenlandgangers, Spanjefans en Francofielen mengden zich met de trouwe Texelliefhebbers. Wij waren vooral ontzettend blij met alle aandacht. En dankbaar dat we iedereen een veilige vakantie konden bieden op het Ibiza van het Noorden.

14 sterren, 14 kamers en een restaurant

Toen we weer open mochten sprongen we een gat in de lucht

De menukaart was opgefrist, de bomenrijke omgeving bijgesnoeid en het gras van het tuinterras gemaaid. Het team van hotel 14 Sterren en het naastgelegen restaurant De Worsteltent was klaar voor het heerlijke voorjaar. Die zij vervolgens noodgedwongen in stilte en zonder de de gasten moesten doorbrengen. Kortom, het team heeft iets goed te maken en in te halen. Daarom verkorten zij de winterstop, door tot en met de kerstvakantie open te blijven. Komt u nog even langs tijdens het naseizoen? Wij kijken er naar uit.
Bekijk hier de mogelijkheden

Dichtbij het Waddengebied is zo gek nog niet

Ingeborg, Ernst & hun hele team heten u van harte welkom.

Heeft u al eens aan de voeten van het Waddengebied liggen slapen? Hotel Prins Hendrik ligt aan de rand van een doodstille polder en pal naast het uitgestrekte Waddengebied. Nou ja doodstil… op de achtergrond hoort u het geluid van de vogels die dit Unesco Werelderfgoed in deze periode gebruiken als tussenstop op weg naar het warme zuiden. Verlangt u ook wel even naar een tussenstop? Vanaf half september hebben we weer volop ruimte voor u in onze agenda’s. Goed slapen, ontbijten en dineren met lokale ingrediënten en vanaf de Dijk naar het mooiste natuurgebied van Nederland kijken. Mooier wordt het niet.
Boek hier uw nazomer of uitwaaien arrangement


Dat vakantiehuisje in Frankrijk op Texel

Dichtbij is zo gek nog niet kreeg dit jaar nogal wat betekenis. Wilt u zich verstoppen in een heerlijk huisje op een stille plek? Omringd door bomen en een privétuin? Bungalowpark Prins Hendrik is een plek waar je samen of met een club vrienden of familie een hele fijne tijd kunt hebben. We hebben voor komende weken, na een zomer met veel leuke gasten, nog wel wat plek voor u. Kijkt u liever verder vooruit en kiest u ook in 2021 het liefst voor de veiligheid en geborgenheid van Texel? Voor 2021 kunt u ook al boeken. Al onze huizen zijn ruim genoeg voor zes personen. Geen zin om te koken? Van harte welkom in ons restaurant.
Bekijk hier al onze bungalows


Wild- & Wijnproeverij

Op zaterdag 31 oktober organiseert Waddenrestaurant Prins Hendrik weer een 4-gangen wildmenu. In samenwerking met wijnleverancier Wijnimport Bart hebben ze fantastische wijnen geselecteerd. Per gerecht proeft u er steeds 2 verschillende. De prijs voor dit all-in menu bedraagt: € 67,50 p.p. Bel 0222-363020 om te reserveren.

Of boek ons Wild & Wijn arrangement met aankomst op vrijdag 30 oktober. Twee overnachtingen met ontbijt én de Wild & Wijnproeverij vanaf € 169,00 p.p.
Reserveer hier uw Wild & Wijn kamer