WANDELEN OP TEXEL 

Ervaar Texel op de beste manier en ontdek het prachtige waddeneiland te voet. Al wandelend komt u langs de meest bijzondere natuurgebieden. Heerlijk uitwaaien op Texel, ervaar de schoonheid van het uitgestrekte strand en laat u verrassen door de gedaantewisselingen door de invloed van eb en vloed, wind en water. Het wisselende landschap zal u geen moment vervelen. Texel beschikt over een ruim aanbod van wandelroutes met vele bezienswaardigheden. Kortom, wandelen op Texel staat garant voor een onvergetelijke ervaring.

DUINEN VAN TEXEL

Het duingebied van Texel heeft een zeer gevarieerd landschap met bossen, heidevelden, droge duinen en een uitgestrekte strandvlakte. In het prachtige duingebied van Texel is een netwerk van paden aanwezig die uitermate geschikt zijn voor een heerlijke wandeling in de natuur. Naast wandelen op Texel is fietsen op Texel ook een zeer populaire activiteit. Het enorme aanbod wandel- en fietsroutes maakt van dit waddeneiland een ideale bestemming voor wandelaars en fietsers.

WEEKJE TEXEL – ACTIEF ZIJN

Texel leent zich ook uitstekend voor een actief weekje weg. Wat dacht u van paardrijden, fietsen, strandzeilen, flyboarden, windsurfen of vliegeren? Heeft u het liever een tikkeltje uitdagender, dan kunt u op Texel parachute springen, met prachtige uitzichten over het hele Waddeneiland.

Copyright - Hotel Groep Texel - Orange Hotel Marketing
Simple Share Buttons
X