Zakelijk

Het organiseren van een bijeenkomst is niet eenvoudig. Op welke manier kunt u er voor zorgen dat uw meeting over de hele linie een succes wordt? Hiervoor dient u rekening te houden met tal van factoren die vaak niet voor de hand liggen. Hoeveel ruimte heeft u bijvoorbeeld nodig voor uw presentatie? Hoe moet de zaal worden opgesteld voor een workshop? Zijn er breakout rooms nodig? Welk menu kiest u? Hoe laat zijn de koffiebreaks voorzien en zit hier iets lekkers bij? Kunnen uw gasten de locatie eenvoudig vinden?

Maar al te vaak worden er kleine máár belangrijke details over het hoofd gezien. Daarom adviseren wij u beroep te doen op een gespecialiseerd team om uw bijeenkomst tot in de puntjes te verzorgen. Vandaar dat we u graag op de hoogte brengen van onze mogelijkheden voor het organiseren van uw vergadering, meeting, bedrijfspresentatie of workshop of teambuildingsactiviteit.

Meetings & Incentives

Hotel Groep Texel is de ideale partner voor het bedrijfsleven. Wij organiseren zakelijke bijeenkomsten als seminars, incentives, vergaderingen en trainingen. Onze diverse zalen beschikken over alle moderne faciliteiten. Een lekkere lunch, culinair diner en luxe accommodatie complementeren uw bedrijfsevent op Texel. U kunt bij ons terecht voor dag-, weekend- of weekarrangementen.

In samenwerking met Texelse ondernemers uit de sportieve en culturele sector verzorgen wij ook volledige (dag)programma’s op maat. U heeft daarmee één aanspreekpunt voor al uw activiteiten. Wij kennen als geen ander de mogelijkheden op het eiland en stemmen die af op uw doelstellingen. Teambuilding of gewoon een gezellig personeelsuitje: Hotel Groep Texel biedt een passende invulling.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Bedrijfsnaam

  Uw wensen

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Copyright - Hotel Groep Texel - Orange Hotel Marketing
  Simple Share Buttons
  X